BEHANDLINGAR

Vi erbjuder

Oavsett vad du behöver kan du lita på att 4her.se förser dig med det du förtjänar. Vi ser varje kund som unik och det är därför alla våra tjänster kan skräddarsys för att passa dina specifika önskemål och behov. Bläddra igenom den kompletta listan av våra tjänster här nedan och ta reda på vad vi kan göra för just dig.

Läs mer & boka här!
Permanent ögonbrynsmakeup

3D, KOMBO & PUDERBRYN

Bryn för just Dig

Återskapa, definiera eller få dina bryn lite fylligare med den senaste teknikerna. Man ristar in strå för strå med ett manuellt verktyg och resultatet blir naturtroget till skillnad från en heltatuering. Man kan även välja att lägga till skuggning vilket görs med maskin, dvs kombobehandling. Finns även ombré och puderbryn. Kontakta mig för mer info om du är osäker på vilken typ som passar dig och din hudtyp bäst.
PMU-pigmenteringar bleknar med tiden och varaktigheten varierar från person till person. Därav namnet semitatuering. Beroende på hudtyp är varaktigheten individuell. Har man fet/oljig hy är risken att man kan behöva tätare återbesök. Generellt brukar pigmenteringen hålla mellan 1 1/2-2 1/2 år.
De som lider av håravfall exempelvis Alopecia har stor nytta av Microblading samt cancerpatienter som har förlorat sitt hår kan i vissa fall också behandlas, dock i samråd med dennes läkare.

Permanent Lip Makeup

PHICONTOUR

Läppar & Eyeliner

Dvs man arbetar med maskin för att skapa kosmetisk tatuering i ansiktet. Välj mellan Eyeliner eller läppigmentering. Detta är ett bra alternativ för dig som exempelvis vill ha en fin eyeliner varje dag, eller fin färg på läpparna. Denna typ av pigmentering håller i ca 3-5 år beroende på hudtyp och leverne.

långa ögonfransar

LASHLIFT

Permanent fransböjning

För dig som inte vill eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultaten är galet fint!

LashLift har spridit sig otroligt snabbt på skönhetsmarknaden och är en av de mest populära tjänsterna vi erbjuder. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Produkterna sliter inte på fransarna och man avslutar behandlingen med en keratinboost. Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.


VARFÖR LASHLIFT?

Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. LashLift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning och kräver inte samma typ av underhåll. Lashlift ihop med mascara är också helt galet effektfullt! Fungerar utmärkt att kombinera fransserum med denna metod även. För bästa resultat är återbesök inom 4-6 veckor att rekommendera.

Eyes and Brows

HENNABROWS

Satisfaction Guaranteed

Hennabryn är det nya inom brynvärlden. Med henna får du hållbara bryn mellan 3-5 veckor. Hennan fäster inte endast på stråna utan även på huden, ger näring och är fylld med vitaminer som huden och hårroten behöver. Kombinera dina hennabryn med en lashlift och en browlift så är dina ögonen fleek. Kontakta mig om du vill veta mer.

Om du är intresserad av att få veta mer om våra tjänster kan du alltid kontakta oss direkt.