Om oss

Därför utvecklade hon 4Her

– Målet med 4Her är att sätta ett stopp för hormonella förändringar och faser som påverkar oss negativt, säger Mari Olsen Solem som ansvarat för utvecklingen av 4Her.

Av kvinnor för kvinnor

– Kvinnor har fler unika utmaningar kopplade till hälsa. Och vi har jobbat en längre tid med att ta fram en riktigt effektiv kvinnoprodukt, säger Olsen Solem. 

Utmaningar kopplade till till exempel fertilitet och sexlust, energi, stress och kroppens hormonella balans dyker ofta upp med åldern. 

– Den hormonella balansen i kroppen ändras ju, och det ställer till problem för många. 

Mari Olsen Solem har ansvarat för utvecklingen av 4Her

Naturligt och utan biverkningar

– Det finns en rad naturliga aktiva ingredienser med väldokumenterade effekter på både sexuell aktivitet, energinivå – och inte minst kroppens hormonella aktivitet, säger Olsen Solem och berättar att 4Her innehåller en särskilt nyttig kombination av fyra ingredienser med skräddarsydd effekt:

– 4Her innehåller bland annat Maca, som är en utmärkt källa till fytoöstrogen, och bidrar till att upprätthålla naturlig sexuell aktivitet och energi. 

I dag är 4Her bland de snabbast växande naturprodukterna i Norden inom kvinnohälsa.

– 4Her tar tag i utmaningar som jag själv brinner för att lösa, så det har varit väldigt roligt att följa utvecklingen av produkten. 

Om Vitamail

Vitamail har på bara några år vuxit till att bli en av Nordens ledande aktörer inom naturläkemedel, hälsa- och kosttillskott. Vi utvecklar egna unika kostprodukter anpassade efter nordiskt liv och klimat, baserat på erfarenhet, forskning och råvaror av högsta kvalitet.

Därför har vi nu över 350 000 kunder i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Hur vi utvecklar våra produkter:

Kvalitet, innovation och trygghet!

  1. Baserat på forskning: Vi kombinerar naturliga råvaror med aktiva ingredienser som har visat resultat i ett brett spektrum av forskningsstudier och sammanställer dem på innovativa sätt. Forskning är grunden för allt vi gör.
  2. Råvaror av högsta kvalitet: Endast naturliga ingredienser från de renaste källorna. Vi sätter mycket höga krav på färskhet och hållbar produktion. Alla råvaror utfärdas med ett analyscertifikat som kontrolleras efteråt. 
  3. Trygg och naturlig produktion: Alla kosttillskott produceras enligt riktlinjer från European Food Safety Authority (EFSA) och livsmedelsverket, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Extra kvalitetssäkerhet: Alla färdigproducerade varor skickas till Eurofins (ett av världens ledande analysföretag) för ytterligare kvalitetskontroll. 

Hälsa rätt hem

Med jämna mellanrum får du hem nya, färska kosttillskott – du går aldrig tom på produkten och behöver aldrig beställa.

Vårt mål är att alltid leverera förstklassig kundservice. Det är kanske därför Vitamail har vunnit kundservicepriset “Bäst i test” fyra gånger – senast i kategorin Näthandel i 2020.

Vill du göra ändringar i ditt abonnemang?

Du kan enkelt göra ändringar i ditt abonnemang och med dina fakturor i vår kundportal.

Logga in i kundportalen

Andra frågor?

Funderar du på något annat? Produktfrågor? Ris och ros?

Gå till Vitamail kundservice