Om Oss

Därför utvecklade vi 4Her

Kvinnor upplever en del unika hälsoutmaningar under livet, speciellt utvecklat till fruktbarhet, minskad sexlust, och mentalt och fysiskt välbefinnande. Med åldern ändras nämligen den hormonella balansen i kroppen, och detta skapar utmaningar för många av oss.

Men från naturens sida finns det lyckligtvis en rad aktiva ingredienser, med positiv effekt när det gäller att bibehålla och reglera naturlig sexuell aktivitet och energi – och inte minst reglera kroppens hormonella aktivitet.

Våra nutritionister utvecklade därför ett dagligt kosttillskott för kvinnors unika hälsoutmaningar, baserat på 4 potenta aktiva ingredienser: Maca, som är en bra källa till fytoöstrogen och hjälper till att upprätthålla naturlig sexuell aktivitet och energi, Vitamin B6 som hjälper till att reglera hormonell aktivitet, tigernöt som hjälper bibehålla sexlusten och panax ginseng som hjälper till att stödja fysisk och mental prestation.

Detta gör det möjligt för kvinnor i alla åldrar att hålla sin kropp och hälsa i balans – under hela livet.

Om oss

Vitamail har på bara några år vuxit till att bli en av Nordens ledande aktörer inom naturläkemedel, hälsa- och kosttillskott. Vi utvecklar egna unika kostprodukter anpassade efter nordiskt liv och klimat, baserat på erfarenhet, forskning och råvaror av högsta kvalitet.

Därför har vi nu över 350 000 kunder i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Hur vi utvecklar våra produkter:

Kvalitet, innovation och trygghet!

  1. Baserat på forskning: Vi kombinerar naturliga råvaror med aktiva ingredienser som har visat resultat i ett brett spektrum av forskningsstudier och sammanställer dem på innovativa sätt. Forskning är grunden för allt vi gör.
  2. Råvaror av högsta kvalitet: Endast naturliga ingredienser från de renaste källorna. Vi sätter mycket höga krav på färskhet och hållbar produktion. Alla råvaror utfärdas med ett analyscertifikat som kontrolleras efteråt. 
  3. Trygg och naturlig produktion: Alla kosttillskott produceras enligt riktlinjer från European Food Safety Authority (EFSA) och livsmedelsverket, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Extra kvalitetssäkerhet: Alla färdigproducerade varor skickas till Eurofins (ett av världens ledande analysföretag) för ytterligare kvalitetskontroll. 

Hälsa rätt hem

Färskhet är avgörande när det gäller kosttillskott och dess effekter. För att säkerställa kvaliteten och färskheten i våra produkter skickas de därför direkt hem till dig. De står aldrig på en butikshylla och tappar effekt.

Med jämna mellanrum får du hem nya, färska kosttillskott – du går aldrig tom på produkten och behöver aldrig beställa.

Vårt mål är att alltid leverera förstklassig kundservice. Det är kanske därför Vitamail har vunnit kundservicepriset “Bäst i test” fyra gånger – senast i kategorin Näthandel i 2020.

Vill du göra ändringar i ditt abonnemang?

Du kan enkelt göra ändringar i ditt abonnemang och med dina fakturor i vår kundportal.

Logga in i kundportalen

Andra frågor?

Funderar du på något annat? Produktfrågor? Ris och ros?

Skicka ett meddelande på Facebook

Telefon & epost

Telefon: 
018-800 8383
(Måndag – Fredag 10-16)
Epost: 
kundservice@vitamail.se