Multivitamin kvinna: Vägen till hormonell balans

Hormonerna östrogen och progesteron fungerar lite som yin och yang i din kropp. Men när kroppen är i obalans, kan du uppleva trötthet, irritabilitet och humörsvängningar. Och många upplever dessutom håravfall. 4Her multivitamin kvinna är en produkt utvecklad speciellt för kvinnor som vill ha en kropp i balans.

För de flesta kvinnor handlar kroppen om mer än exklusiva frisörschampon, anti-rynkkrämer och smink för att se yngre ut. Vi vill också känna oss yngre.

Och mitt i detta extrema fokuset på kropp, är det lätt att glömma det mest viktiga: Nämligen att ge din kropp den goda vården från insidan. Du kommer nämligen inte undan frasen:

Du är vad du äter. 

Om du är osäker på om du äter hälsosamt och tillräckligt varierat, kan det att välja en multivitamin vara precis det din kropp behöver.

4Her multivitamin kvinna är ett kosttillskott som innehåller hela 4 näringsämnen i tillägg till multivitaminer, och som är utvecklat speciellt för kvinnor som vill ha bra hälsa, lust och energi.

Från slö till energisk

När kroppen inte får i sig de viktigaste byggstenarna för en hälsosam och frisk kropp, är det lätt att känna sig både svag och slö.

4Her multivitamin kvinna innehåller hela 8 B-vitaminer, och B2 och B3 bidrar bland annat till att minska trötthet och utmattning. I tillägg innehåller multivitaminen magnesium (75 mg) och järn (14 mg), som även bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Järn och jod (150 μg) är dessutom viktigt för en normal kognitiv funktion.

Om du är trött på att ha lite energi, kan därför 4Her multivitamin kvinna vara ett viktigt bidrag för att komma tillbaka på banan igen.

Läs också: Trött hela tiden? Här är 9 tips för dig som kvinna

För skinande hud och hår

Hår och hud kräver också sin dagliga vård, inte minst nu under vinterhalvåret. Ett viktigt vitamin för håret är biotin (B7), som hjälper till att bibehålla normal hud och hår.

Om du inte får i dig tillräckligt biotin, kan symptomen i värsta fall leda till håravfall.

Multivitamin kvinna

Se därför till att få i dig tillräckligt av detta vitaminet. 4Her innehåller 200 μg biotin (B7), och med det ger du ditt hår det viktigaste för en sund hårväxt och en hälsosam hud.

Mer lust

Många kvinnor upplever speciellt i klimakteriet ändringar i könshormonen östrogen, progesteron och testosteron. Dessa ändringar kan i stor grad påverka sexuell lust.

Damiana (turnera diffusa) är ett naturligt afrodisiakum som har använts i århundraden för att öka sexuell lust och njutning. Det användes ursprungligen av de gamla aztekerna och mayafolket. 4Her innehåller 100 mg damiana:

  • Kan bidra till bra sexuell lust
  • Kan bidra till att återställa fysiskt och psykiskt välbefinnande

Ett annat afrodisiakum är tigernöt (hedysarum), som har använts i århundraden i indisk och kinesisk örtmedicin. Växten kan bidra till att främja sexuell lust och kan även ha en lindrande effekt på nervsystemet.

I tillägg innehåller 4Her multivitamin kvinna rotfrukten maca, en typ av supermat som har blivit speciellt populär de sista åren. Grönsaken har använts i Peru i över 2000 år, och är känt för att öka vitalitet:

  • Kan bidra till att upprätthålla naturlig sexuell aktivitet och energi
  • Som afrodisiakum kan den bidra till att stimulera sexuell lust
  • Kan bidra till att stimulera fruktbarheten, och kan ha en gynnsam effekt på fruktbarhet
  • Kan bidra till att stärka benhälsa i klimakteriet

Multivitamin kvinna

4Her multivitamin kvinna är ett unikt kosttillskott som i tillägg till att främja vitalitet, även kan motverka trötthet med 100 mg ginseng. Ginseng upprätthåller en god kognitiv prestanda, minne och normal blodcirkulation. 4Her ser alltså till att du får i dig ALLA dessa viktiga vitaminerna för kvinnors hälsa i en enkel kapsel. Ett enkelt och bra sätt för att upprätthålla kroppens goda balans.