Linda: Med 4Her känner jag mig attraktiv

Efter att Linda födde sitt sista barn vid 38 års ålder kände hon hur hennes kropp förändrades på ett sätt som var nytt för henne – och inom bara ett par år var hon inte längre bekväm med sig själv.

Hon kände sig trött och började gå upp i vikt, trots att hon åt likadant som tidigare.

— Men det skedde en riktigt stor förändring när jag fyllde 40, säger Linda, som vanligtvis har ett krävande jobb som sjuksköterska.

Som vårdpersonal misstänkte hon också att förändringarna hängde ihop med att hennes hormonbalans kunde ha förändrats.

Hatade situationen

”Jag gillade inte längre att se mig själv i spegeln, och hade noll överskott till familjen”, säger Linda öppenhjärtigt.

”Jag såg bara ut som en väldigt trött mamma.”

Linda fann att hon behövde hjälp – något som kunde ge henne energin och motivationen tillbaka. Efter att ha testat flera produkter för kvinnors hälsa, och läst på om olika produkter, valde hon till slut 4Her för att få tillbaka sin energi.

2 månaders förändring

“Jag tar nu två tabletter på morgonen och har gjort det i över två månader redan,” säger Linda som berättar att hon märkte effekt redan efter första veckan.

Och hur känner du dig nu?

”Mer energisk och på mycket bättre humör! Min kropp är i balans och jag klarar både jobb och familjeliv mycket bättre och utan stress.”

”Nu är jag inte längre besviken när jag ser mig i spegeln, utan känner mig faktiskt attraktiv igen”, skrattar hon.

Näringstillskottet för hormonbalans

För många som kämpar med samma saker som Linda kan det därför hjälpa att ta ett kosttillskott för hormonbalansen – och 4Her har tagits fram speciellt för kvinnors unika hälsoutmaningar: till exempel brist på energi, eller psykiskt och fysiskt välbefinnande .

4Her innehåller bland annat Maca som hjälper till att bibehålla naturlig sexuell aktivitet och energi, vitamin B6 som hjälper till att reglera hormonell aktivitet, vitamin B3 som hjälper till att minska trötthet och utmattning, tiggarnöt som hjälper till att upprätthålla sexlusten, och panax ginseng som hjälper till att främja vitalitet, ökad energi och positiv vitalitet, samt att stödja fysisk och mental prestation.

*Detta är ett kosttillskott och kan inte ersätta medicinering eller lindra symtom på sjukdom