Elisabeth: “4Her hjälpte förhållandet ut ur krisen”

Elisabeth är nyss fyllda femtio och driver en restaurang i Skåne tillsammans med sin man. Hon är van vid många bollar i luften, men när hon för några år sen blev av med både energi och sexlust var krisen var ett faktum.

– Jag har alltid varit en aktiv person. Förutom att jag jobbar mycket och tränar fotboll på fritiden, har jag tre fantastiska tonårskillar där hemma att ta hand om, berättar Elisabeth.

Sexdrift på sparlåga

Tillsammans med maken har hon drivit restaurang i nästan 15 år, vilket knappt ger någon tid över till vila. Med sitt starka driv har Elisabeth alltid tyckt om att ha mycket att göra, men för ett tag sen började hon känna en konstant trötthet.

– Sexdriften gick ner på absolut sparlåga och vi gick in i en kris, samtidigt som jag kände hur mitt humör gick upp och ner, säger Elisabeth.

En skjuts i rätt riktning

En av Elisabeths väninnor berättade att hon hade kommit in i klimakteriet, vilket fick Elisabeth att själv läsa på mer om vad som händer i kroppen och hur man då brukar känna sig.

– Jag tänkte att detta nog var en fas som snart skulle gå över, men sen testade jag 4Her och det har definitivt gett mig en skjuts i rätt riktning.

Elisabeth har testat 4Her i drygt ett halvår, och effekten märkte hon av efter ett par månader. Förutom att humörsvängningarna har mattats av, känner Elisabeth att hon har mer lust och energi i vardagen.

Elisabeth har mer lust och energi i vardagen

Hjälpte förhållandet ut ur krisen

– Jag har fått tillbaka min energi och min lust, vilket bidragit till att hjälpa mitt förhållande ut ur krisen. Hade jag inte tagit 4Her hade mina humörsvängningar nog varit ännu värre.  

Kort sagt – vardagen känns lättare.

– Sexlusten har också kommit tillbaka och jag känner att jag kan tänka klarare.

Elisabeth har tipsat många om 4Her.

– Jag är en stor förespråkare för 4Her och rekommenderar det till alla så fort jag kan. Det är enligt mig ett riktigt bra sätt att känna bättre balans i livet.

Kosttillskottet för hormonell balans

För många som tampas med samma problem som Elisabeth, kan det alltså hjälpa att ta ett kosttillskott för hormonell balans – och 4Her är specialutvecklat för kvinnors unika hälsoproblem: exempelvis sexlust eller mental och fysisk hälsa. 

4Her innehåller bland annat Maca som bidrar till att upprätthålla naturlig sexuell aktivitet och energi, vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonell aktivitet, tigernöt som bidrar till att upprätthålla sexlust, och panax ginseng som bidrar till att stötta fysisk och mental förmåga.

*4Her är ett kosttillskott och kan inte ersätta mediciner eller lindra besvär vid sjukdom.