4Her hjälpte Kari med humörsvängningarna

Kari Raade (69) från Bodø är öppen med att klimakteriet är extra jobbigt för henne, och även för hennes man.

”När humörsvängningarna kom blev jag som förbytt!”, skrattar Kari.

Kari fyllde 69 år i år. Hon är egentligen pensionär, men jobbar fortfarande fyra-fem dagar i veckansom undersköterska.

– Jag är en väldigt aktiv person, som dessutom tränar 3-4 gånger i veckan och har generellt mycket energi och gott humör, säger Kari.

Men det var en period på några år då situationen var lite annorlunda.

50-årskrisen

När hon fyllde 50 år slog klimakteriet till för fullt och Kari började uppleva stora humörsvängningar och värmevallningar.

– Du vet säkert hur svårt det är att sova på nätterna när de där värmevallningarna kommer.

Det här var ingen bra situation, och både Kari och hennes man började läsa på om olika naturprodukter.

– Jag är inte så förtjust i kemikalier, men jag har stor tilltro till kosttillskott, säger Kari.  Genom åren har hon provat flera olika kosttillskott med varierande effekt.

– Jag upplevde goda effekter med flera av dessa kosttillskott, men många av dem kostar skjortan.

De goda nyheterna

När Karis man såg ett bra priserbjudande på det nya kosttillskottet 4Her blev Kari väldigt intresserad av att testa det.

– Och det har varit otroligt bra för mig. Efter bara tre veckor var jag en helt annan person, utan värmevallningar och mycket gladare och piggare, strålar Kari.

Hon har nu använt 4Her i tre månader och det vill hon också fortsätta med. Hon har även rekommenderat 4Her till en vän som kämpar med samma saker.

– Det känns verkligen som en mirakeldrog, och till halva priset jämfört med det jag brukade betala förut, skrattar Kari.

Kosttillskottet för hormonbalans

För många som kämpar med samma saker som Kari kan det därför hjälpa att ta ett kosttillskott för hormonbalansen – och 4Her är speciellt framtagen för kvinnors unika hälsoutmaningar: till exempel sexlust, och/eller psykiskt och fysiskt välbefinnande.

4Her innehåller bland annat Maca som hjälper till att bibehålla optimal vitalitet, naturlig sexuell aktivitet och energi, vitamin B6 som hjälper till att reglera hormonell aktivitet, tiggarnöt som hjälper till att upprätthålla sexlusten samt panax ginseng som bidrar till ökad energi och positiv vitalitet samt att stödja fysisk och mental prestation.

*Detta är ett kosttillskott och kan inte ersätta medicinering eller lindra symtom på sjukdom